Σαλάτα Caesar’s με vinegret με μέλι και πορτοκάλι

Υλικά
1 πράσινη σαλάτα
½ ματσάκι ρόκα
150 γρ. κοτόπουλο στήθος
1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
4 κ.σ. ελαιόλαδο

χυμό από ένα μέτριο πορτοκάλι
2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
2 κουταλιές του γλυκού μέλι
1 κουταλάκι μουστάρδα
1 σκελίδα σκόρδο.
Αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένετε τη σαλάτα και τη ρόκα, τα στραγγίζετε, τα κόβετε σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τα ψητό ή βραστό στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μέτρια κομμάτια. Σε ένα μιξεράκι χτυπάτε το ελαιόλαδο, το χυμό από το πορτοκάλι, το βαλσάμικο, το μέλι, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ, ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με το σουσάμι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr