Υλικά
1 γαλλική σαλάτα
1 iceberg
1 μικρό κόκκινο λάχανο
1 αβοκάντο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο

για το ντρέσινγκ
150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό χαμηηλών λιπαρών
Μαϊντανό
2 κ.σ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε το μαϊντανό, λιώσε το σκόρδο και ανακατέψτε σε μπολ το γιαούρτι με την κάππαρη και την κεφαλογραβιέρα. Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές, προσθέστε λίγο αλάτι και φρεσκοκομμένο πιπέρι. Σκεπάστε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου. Πλύντε τη γαλλική σαλάτα, το iceberg και το λάχανο. Κόψτε το iceberg και το λάχανο καθώς και το φρέσκο κρεμμυδάκι. Καθαρίστε τη φλούδα και κόψτε σε φέτες το αβοκάντο. Σε πιατέλα, τοποθετήστε από κάτω τα φύλλα της γαλλικής σαλάτας, βάλτε τα λαχανικά και το αβοκάντο. Περιχύστε με το dressing γιαουρτιού.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr