Υλικά
1 iceberg
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
2 κ.σούπας κρουτόν
1 μέτρια ντομάτα
1 μέτριο αγγουράκι
2 αυγά βραστά
Για τη σως
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα

Εκτέλεση
Πλένουμε τα φύλλα του iceberg, την ντομάτα και το αγγούρι και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το καλαμπόκι, αι τα αυγά κομμένα σε 8 κομμάτια το καθένα. Σε ένα μικρότερο μπολάκι ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σως και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ρίχνουμε τα κρουτόν και ανακατεύουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr