Υλικά
1 φλιτζάνι φάβα βρασμένη και πολτοποιημένη
10 ντοματίνια
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
2 φρέσκα κρεμμυδάκια

3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε μια σαλατιέρα τη φάβα και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια αραδιάζουμε από πάνω τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και τα ντοματίνια. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr