Υλικά
100γρ. καπνιστή πέστροφα
1 φλιτζάνι φασόλια μαυρομάτικα βρασμένα
2 μέτρια καρότα
1 μικρό κρεμμύδι ξερό
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Χυμό λεμονιού (μισό λεμόνι)
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Σε ένα μπολ ρίχνουμε μαζί το ξερό κρεμμύδι σε κυβάκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες και τα φασόλια. Ψιλοκόβουμε την πέστροφα και την προσθέτουμε και αυτή. Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά πριν σερβίρουμε ώστε να ανακατευτούν καλά οι γεύσεις και τα αρώματα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr