Σαλάτα με κινόα, κρουτόν, κατσικίσιο τυρί και μυρωδικά

Υλικά
150γρ. κινόα βρασμένη και στραγγισμένη
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
10 ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες

½ φλιτζάνι δυόσμο και μαϊντανό ψιλοκομμένα
3 κουτ σούπας ελαιόλαδο
¼ φλιτζανιού χυμό λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
100γρ. κατσικίσιο τυρί

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετούμε την κινόα, τα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια, τα μυρωδικά, το χυμό λεμόνι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Ψήνουμε σε ζεστό αντικολλητικό τηγάνι το κατσικίσιο τυρί για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Στη συνέχεια το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα μας.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr