Μια πλήρης σαλάτα, με καλής ποιότητας λιπαρά, πολλές φυτικές ίνες και αρκετή πρωτεΐνη.

Υλικά
½ κόκκινο λάχανο
1 μικρή λόλα
2 μέτρια αχλάδια ώριμα και γλυκά
½ φλιτζάνι καρύδια χονδροσπασμένα
100γρ τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε σε σχετικά μεγάλα κομμάτια το λάχανο και τη λόλα. Προσθέτουμε τα καρύδια και το τυρί κρέμα σε κουταλιές χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού. Καθαρίζουμε τα αχλάδια, τα κόβουμε σε χονδρούς κύβους και τα προσθέτουμε και αυτά. Σε ένα σέικερ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr