Υλικά
1 μικρή γαλλική σαλάτα
3 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
1 φλιτζάνι σταφύλια
(σταφίδα)

60 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σαλάτα σε χονδρά κομμάτια, το τυρί, το σταφύλι και το κουκουνάρι. Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το πιπέρι και λίγο αλάτι. Προσθέτουμε τη σάλτσα πάνω στη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr