Σαλάτα με λάχανο, σταφίδες και φιστίκια Αιγίνης

Υλικά
2 φλιτζάνια τριμμένο λάχανο
½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί γραβιέρα
½ φλιτζάνι σταφίδες
½ φλιτζάνι φιστίκια

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Αλάτι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το λάχανο, το τυρί, τις σταφίδες και τα φιστίκια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι και το αλάτι. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr