Υλικά για 2 άτομα
2 φλιτζάνια λάχανο τριμμένο
1 μέτριο καρόνο τριμμένο
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο

½ τσίλι πολύ πολύ ψιλοκομμένο
100γρ κατσικίσιο τυρί
Ξύσμα από 1 lime
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από 1 lime
Χυμό από ½ πορτοκάλι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ για σαλάτα ρίχνουμε όλα μαζί τα λαχανικά και ανακατεύουμε. Σε ένα σέικερ βάζουμε το ξύσμα και το χυμό από το lime, το χυμό από το πορτοκάλι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε δυνατά. Περιχύνουμε με αυτό τα λαχανικά μας και ανακατεύουμε. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το οποίο έχουμε ζεστάνει πολύ, ψήνουμε το κατσικίσιο τυρί για 2 λεπτά από τη μία πλευρά και για 2 λεπτά από την άλλη. Τοποθετούμε το ψημένο τυρί στη σαλάτα μας και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr