Όταν η σαλάτα γίνεται γεύμα. Μια πλήρης συνταγή, χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά. Συνδυάζει αρμονικά τα λαχανικά με υψηλή βιολογικής αξίας πρωτεΐνες από το γιαούρτι και το τυρί.

Υλικά για τη σαλάτα:
2 μπρόκολα, κομμένα σε μπουκετάκια
2 κλωναράκια σέλερι, ψιλοκομμένα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
200 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό, τριμμένο
2 κ. σ. ελαιόλαδο
½ κ. σ. χοντροκομμένο καρύδι
αλάτι, πιπέρι
Υλικά για το ντρέσινγκ:
1 κεσεδάκι γιαούρτι άπαχο
1 κ. γ. μέλι
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. χυμό λεμονιού

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το μπρόκολο για 3 λεπτά. Το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Μεταφέρουμε το μπρόκολο σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σε ένα μπλέντερ, ρίχνουμε τα υλικά του ντρέσινγκ και τα χτυπάμε καλά. Τέλος, περιχύνουμε με αυτό τα λαχανικά. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό

Πηγή : benecol.gr