Σαλάτα με παντζάρια και πορτοκάλι

Βάλτε τη φύση στο πιάτο σας. Ένας μοναδικός συνδυασμός φρούτων και λαχανικών, πολλών βιταμινών και μετάλλων, σε μια ελαφριά σαλάτα με αρκετή δόση γεύσης.

Υλικά
3 παντζάρια βρασμένα
1 μέτριο πορτοκάλι καθαρισμένο και κομμένο σε κομματάκια
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό σε κυβάκια
3 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά του γλυκού ξύδι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα παντζάρια, το πορτοκάλι και το κρεμμύδι. Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ μαζί με τον άνηθο. Χτυπάμε το μέλι, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr