Σαλάτα με παρμεζάνα, πεπόνι και κάσιους

Υλικά
2 φλιτζάνια baby ρόκα και σπανάκι κομμένο σε μέτρια κομμάτια
½ αβοκάντο ώριμο
3 κουτ. σούπας κάσιους
40γρ. παρμεζάνα σε φύλλα
½ φλιτζάνι ώριμο πεπόνι κομμένο σε κυβάκια

Αλάτι
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού κρέμα βαλσαμικό με γεύση λεμόνι

Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ βάζουμε τη ρόκα και το σπανάκι και προσθέτουμε το αβοκάντο σε κομμάτια, τα κάσιους και το πεπόνι. Σε ένα μικρό μπωλ αναμιγνύουμε μαζί το ελαιόλαδο μαζί με το αλάτι και την κρέμα βαλσαμικού και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φύλλα παρμεζάνας.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr