Υλικά :
1 φλιτζάνι ρεβίθια βρασμένα
½ φλιτζάνι σελινόριζα κομμένη σε κυβάκια
2 πιπεριές φλωρίνης σε κυβάκια
1 φλιτζάνι κινόα βρασμένη
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 καρότο τριμμένο
½ φλιτζάνι φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
μερικά ντοματάκια κομμένα στη μέση ή εναλλακτικά ντομάτα κομμένη σε κυβάκια

για τη σάλτσα:
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές κρέμα από βαλσαμικού ξυδιού
2 κουταλάκια μουστάρδα
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ρεβίθια σε νερό αφού προηγουμένως τα έχουμε μουλιάσει σε νερό για 10 ώρες. Τοποθετούμε τα ρεβίθια σε ένα μπολ και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον άνηθο, το καρότο, την πιπεριά, τη σελινόριζα και την ντομάτα. Βράζουμε την κινόα για 10 λεπτά σε νερό και τη στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κινόα στα λαχανικά μας. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το λάδι, το ξίδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στη σαλάτα και ανακατεύουμε ελαφρά.