Υλικά
2 φλιτζάνια σπανάκι ψιλοκομμένο (baby)
1 κονσέρβα τόνου
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
3 – 4 ντοματίνια

Εκτέλεση
Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνεται το σπανάκι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνεται λίγο μέχρι να ζεματιστεί για πολύ λίγο. Ρίχνεται το μείγμα σε ένα πιάτο και προσθέτετε από πάνω μια κονσέρβα τόνου στραγγισμένη και 3 – 4 ντοματίνια.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr