Υλικά
150 γρ. fusilli
4 – 5 ντοματίνια
100 γρ. μοτσαρέλα λευκή
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κ.γλ σάλτσα πέστο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα fusilli, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και προσθέτουμε το ελαιόλαδο με το πέστο, αφού προηγουμένως τα έχουμε ανακατέψει καλά. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι και αναμιγνύουμε καλά. Κόβουμε σε κομματάκια τη μοτσαρέλα και τη ρίχνουμε στη σαλάτα μας. Διατηρούμε τη σαλάτα στο ψυγείο για ½ ώρα προτού σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr