Σαλάτα ντάκος με και άπαχο ανθότυρο και τόνο

Υλικά

6 Τοματίνια κομμένα
4 μικρά Παξιμάδια
5 ελιές
80 γρ. άπαχο ανθότυρο
1 μικρό τόνο

1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
Λίγη ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας λάδι
Αλάτι – πιπέρι – ρίγανη

Εκτέλεση

Κόβετε τα ντοματίνια στα δύο, τις ελιές σε ροδέλες και τεμαχίζετε και το κρεμμύδι. Τα ρίχνετε σε ένα μπωλ. Θρυμματίζετε τον τόνο, αφού τον έχετε στραγγίξει από τα υγρά του, τα παξιμάδια και το ανθότυρο και τα ρίχνετε και αυτά μέσα. Προσθέτετε αλάτι, λάδι, πιπέρι και τη ρίγανη και τα ανακατεύετε όλα μαζί.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr