Υλικά
100 γρ. κόκκινο λάχανο (λεπτοκομμένο)
1 καρότο (τριμμένο)
1 μικρή χούφτα φρέσκα φύλλα βασιλικού (ψιλοκομμένα)
2 κουταλιές σουσάμι
200 ml γάλα καρύδας light (καλά χτυπημένο)
2 κουταλιές χυμό λάιμ
2 κουταλιές light σος σόγιας

Εκτέλεση
Αναμίξτε το λάχανο, τα καρότα και το βασιλικό..Βάλτε το σουσάμι σ’ ένα αντικολητικό τηγάνι και καβουρντίστε το μέχρι να χρυσίσει. Αναμίξτε το γάλα καρύδας με το χυμό λάιμ και τη σος σόγιας και περιχύστε τη σαλάτα. Πασπαλίστε με σουσάμι και σερβίρετε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr