Σάντουιτς με Ζαμπόν, Γραβιέρα και Βουτυρένιο Άλειμμα Μουστάρδας

Υλικά
2 κουτ. σούπας Βούτυρο Αγελάδος Χωριό, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή ή 1 κουτ. γλυκού (5ml) μουστάρδα δυνατή με σπόρους
1 μικρή πρέζα λεμονοπίπερο ή πιπέρι μαύρο
1 μικρή πρέζα αλάτι

2 μπαγκετίνια ή 1 μπαγκέτα κομμένη στη μέση
6-8 μικρές φέτες καπνιστό ζαμπόν, πολύ λεπτοκομμένο
4 φέτες Γραβιέρα Χωριό σε Φέτες

Εκτέλεση
Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μπολάκι. Το θέλουμε να είναι πολύ μαλακό, αλλά όχι λιωμένο. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το λεμονοπίπερο και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ανοίγουμε τα μπαγκετίνια, αλείφουμε τις δυο πλευρές με γενναιόδωρη ποσότητα βουτυρομουστάρδας και τακτοποιούμε τις φέτες ζαμπόν και τυριού στο εσωτερικό των σάντουιτς.

Πηγή : minervahorio.gr