Υλικά
2 φέτες ψωμί (σταρένιο, ολικής άλεσης, πολύπορο)
1 λεπτό ψητό φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
φύλλα από φρέσκο τρυφερό σπανάκι μπέιμπι
Για τη σος
1 κουταλιά μουστάρδα απαλή
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 κουταλιά ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο μαύρο με κόκκινο πιπέρι
Αλάτι

Εκτέλεση
Φρυγανίζετε τις φέτες ψωμιού ελαφρά. Χτυπάτε όλα τα υλικά της σος με ένα πιρούνι και αλείβετε φέτες ψωμιού. . Στρώνετε πάνω το φιλέτο κοτόπουλου, βάζετε το σπανάκι και σκεπάζετε με την άλλη φέτα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr