Υλικά
1 ατομική μπαγκέτα μαύρη
50γρ καπνιστό σολωμό
1 κ.γλ. έτοιμο πέστο
1 ντομάτα σε μικρές φέτες
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε την μπαγκέτα στην τοστιέρα και την ψήνουμε ελαφρά ώστε να ροδίσει ελάχιστα και να γίνει πιο τραγανή. Τη βγάζουμε και την κόβουμε κατά μήκος. Αλοίφουμε με το πέστο, τοποθετούμε τη ντομάτα και απλώνουμε τις φέτες του σολωμού. Ραντίζουμε με προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr