Υλικά
½ μπαγκέτα ολικής άλεσης
50 γρ. καπνιστή πέστροφα
½ φλιτζάνι baby σπανάκι
3-4 ροδέλες από ένα ώριμο αβοκάντο
½ φλιτζάνι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα λεμόνι

Εκτέλεση
Ανοίγουμε τη μπαγκέτα στη μέση. Στη μία πλευρά τοποθετούμε το σπανάκι και από πάνω βάζουμε την πέστροφα. Σε ένα μπολ χτυπάμε το τυρί με το ελαιόλαδο και το ξύσμα λεμονιού. Αλείφουμε την πέστροφα με το μίγμα του τυριού και από πάνω τοποθετούμε τις ροδέλες του αβοκάντο. Κλείνουμε τη μπαγκέτα και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr