Είτε είστε σε δίαιτα είτε όχι μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή, με ελεγχόμενα λιπαρά.
Πλούσιο σε φυτικές ίνες, μπορεί να γίνει μια εναλλακτική για όσους δεν τρώνε σκέτες σαλάτες.

Υλικά
1 μεγάλο μάτσο σέσκουλα, πλυμένα και χοντροκομμένα
400γρ κιμά κοτόπουλο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι

Ντρέσινγκ:
1 κεσεδάκι γιαούρτι άπαχο
100γρ Μινέρβα Benecol λευκό τυρί
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 κ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο
Πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι για 1 λεπτό, προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε για 3 λεπτά μέχρι να γίνει σπυρωτός. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σέσκουλο, μέχρι να μαραθεί. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 25 λεπτά σε μέτρια φωτιά, αφού έχουμε προσθέσει ½ ποτήρι νερό. Μόλις μαλακώσουν τα σέσκουλα και έχει σχεδόν στεγνώσει το φαγητό, αποσύρουμε από τη φωτιά.Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ. Σερβίρουμε το φαγητό στα πιάτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ λευκού τυριού.

Πηγή : benecol.gr