Υλικά
500 γρ συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε κύβους
250 γρ Χωριό Γραβιέρα Μακράς ωρίμανσης κομμένη σε κύβους
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ λευκό κρασί
1 κ.τ.γ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο
Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το συκώτι. Σωτάρουμε απ’όλες τις πλευρές για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και συνεχίζουμε για 1 λεπτό. Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και τους κύβους γραβιέρας. Βράζουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.

Πηγή : minervahorio.gr