Υλικά
1 μεγάλη μπανάνα
1 μέτριο ώριμο αχλάδι
Χυμό από 2 μανταρίνια

Χυμό από 1 πορτοκάλι
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
Τρίμμα από 20 γρ πιπερόριζα (τζίντζερ)

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε ένα μπλέντερ μαζί με το χυμό από το πορτοκάλι και τα μανταρίνια, το μέλι και το ξύσμα της πιπερόριζας.
Χτυπάμε καλά και σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι. Καταναλώνουμε αμέσως και δεν αφήνουμε το χυμό μας πολύ ώρα εκτεθειμένο στο ηλιακό φως και τον αέρα γιατί θα καταστραφεί μεγάλο μέρος των βιταμινών.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr