Υλικά
250γρ σοκολάτα κουβερτούρα
150γρ cranberries
70γρ μαργαρίνη
2 αυγά
160γρ άχνη ζάχαρη
80 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού baking powder
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τα αυτά και προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη. Ρίχνουμε στο μίγμα μας τη λιωμένη κουβερτούρα και το κονιάκ και ανακατεύουμε καλά. Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder και τα cranberries. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε στην κατάψυξη για ½ ώρα. Με ένα κουτάλι αφήνουμε μικρές μπαλίτσες από το μίγμα μας σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Αφήνουμε 3-4 εκατοστά μεταξύ τους για να μην κολλήσουν και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 14 λεπτά.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr