Υλικά
2 φακελάκια έτοιμο γλάσο σοκολάτας
3 κουταλιές της σούπας μέλι
4 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη

50 γρ δημητριακά ολικής άλεσης
50 γρ. αποξηραμένα cranberries
50γρ σταφίδες
50γρ αποξηραμένα δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι κομμένα στη μέση
50γρ φουντούκια χονδροσπασμένα
50γρ αμύγδαλα
50γρ σουσάμι

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη σε μπεν-μαρί και προσθέτουμε το μέλι για να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε το τα δημητριακά, τα αποξηραμένα φρούτα, τους ξηρούς καρπούς και το σουσάμι, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα ταψί κατά προτίμηση ορθογώνιο, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε το μίγμα μας φροντίζοντας να έχει παντού το ίδιο πάχος. Παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Στη συνέχεια το βγάζουμε από το ταψί σαν ένα μεγάλο κομμάτι, το βάζουμε σε πάγκο κοπής και κόβουμε ορθογώνια κομμάτια (στο μέγεθος που επιθυμούμε).

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr