Υλικά για ένα μικρό μπολ
70 γρ ροκφόρ
70 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών
1 κουταλάκι του γλυκού ketchup
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
2 κουταλιές της σούπας σχοινόπρασο πολύ ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε για 2 λεπτά μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιογενής κρέμα. Τοποθετούμε σε ένα μικρό μπολ, παγώνουμε για 30 λεπτά και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr