Υλικά
1 κιλό καρότα
1 πατάτα κομμένη σε κύβους
1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κουταλιά καπνιστή πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα λαχανικά μαζί με το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με νερό. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο και προσθέτουμε αν χρειάζεται. Αν βγει η σούπα πολύ δεμένη, προσθέτουμε λίγο νερό.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr