Σουφλέ ζυμαρικών με γαρίδες

Υλικά
250γρ μίνι πέννες
30 κατεψυγμένες γαριδούλες καθαρισμένες πολύ μικρό μέγεθος
200γρ φέτα θρυμματισμένη
1 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
1 ½ ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών
1 αυγό

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό στο μισό χρόνο από ότι γράφει η συσκευασία. Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα μικρό πυρέξ. Προσθέτουμε τη φέτα, τη μισή γραβιέρα , τις ντομάτες και τις γαρίδες και ανακατεύουμε ελαφρά. Χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε σε αυτό το γάλα και αναμιγνύουμε καλά. Ρίχνουμε το μίγμα μας στα ζυμαρικά έτσι ώστε να πάει παντού, πασπαλίζουμε την επιφάνεια με την υπόλοιπη γραβιέρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr