Σούπα λαχανικών με πάπρικα

Υλικά
2 μέτριες πατάτες σε κύβους
3 καρότα
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
Αλάτι-πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κουταλιά καπνιστή πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τα καρότα, την πατάτα, το σέλινο, το ελαιόλαδο και τα σκεπάζουμε με νερό. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πολτοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο και προσθέτουμε αν χρειάζεται.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr