Υλικά
2 μέτριες πατάτες
2 καρότα
Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά τζίντζερ τριμμένο
Αλάτι-πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. γιαούρτι
1 κουταλιά καπνιστή πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τα καρότα, την πατάτα, το σέλινο, το τζίντζερ, το ελαιόλαδο και τα σκεπάζουμε με νερό. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο και προσθέτουμε αν χρειάζεται.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr