Υλικά
1 γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
½ μπανάνα σε ροδέλες
½ αχλάδι κομμένο σε κυβάκια
2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα ανάλατα

1 κουταλιές της σούπας φουντούκια
1 κουταλιά της σούπας κράνμπερι
2 αποξηραμένα βερίκοκα κομμένα με μικρά κομμάτια
2 κουταλιές της σούπας μέλι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και προσθέτουμε τη μπανάνα, το αχλάδι, του ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα. Ανακατεύουμε ελαφρά και περιχύνουμε με μέλι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr