Μια μεσογειακή συνταγή πλούσια σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες συμβάλουν στην καλή υγεία του γαστρεντερικού μας συστήματος και όχι μόνο.

Υλικά
½ πακέτο σπαγγέτι ολικής άλεσης
150 γρ. φασολάκια
1 κ.σ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κούπα τσαγιού άπαχη κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ρίχνουμε τα μακαρόνια σε βραστό νερό για 6 λεπτά. Τα αφαιρούμε και βράζουμε τα φασολάκια στο ίδιο νερό για 5 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα κρυώνουμε. Καθαρίζουμε τις άκρες, αφαιρούμε τη φλούδα περιμετρικά και τα κόβουμε στα τέσσερα. Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρώς τα φασολάκια, το φρέσκο κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Πηγή : benecol.gr