Σπανάκι γιαχνί με Μινέρβα Benecol Λευκό

Υλικά
1 κιλό σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο
100 γρ. Μινέρβα Benecol Λευκό
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 πατάτα, κομμένη σε μικρούς κύβους
2 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 κ. σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
3 κ. σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε νερό και ρίχνουμε σπανάκι. Το ζεματίζουμε για 3 λεπτά. Το σουρώνουμε και στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι και την πατάτα για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι, τη ντομάτα, το μαϊντανό , τον άνηθο, το αλατοπίπερο και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει η πατάτα. Τέλος, προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol Λευκό και κουνάμε την κατσαρόλα κυκλικά ώστε να πάει παντού. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού το 1/3 της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Λευκό.

Πηγή : benecol.gr