Φτιάξτε τα δικά σας γλυκίσματα, με απλά καθημερινά υλικά.

Υλικά για περίπου 30 κομμάτια
1 πακέτο έτοιμη σφολιάτα
½ φλιτζάνι κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες
½ φλιτζάνι μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση
Απλώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας στον πάγκο αφού πρώτα έχουμε πασπαλίσει λίγο αλεύρι για να μην κολλήσει. Κόβουμε σε κάθετες λωρίδες (περίπου 15).
Σε κάθε λωρίδα σφολιάτας απλώνουμε σε πολύ λεπτή στρώση μαρμελάδα και από πάνω πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα. Παίρνουμε την κάθε λωρίδα και τη στρίβουμε μερικές φορές. Την τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Το ίδιο κάνουμε και για τις άλλες λωρίδες και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr