Υλικά
1 φλιτζάνι του τσαγιού βρώμη
2 κουτ. γλυκού μέλι
150 γρ. κουβερτούρα
1 κουτ. σούπας μαργαρίνη

1 φλιτζάνι του τσαγιού κουραμπιέδες θρυμματισμένους χωρίς την περίσσεια άχνης ζάχαρης

Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το μέλι και τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με τις νιφάδες της βρώμης και τους κουταμπιέδες. Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δυο κομμάτια λαδόχαρτου και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας τετράγωνο σχήμα πάχους 2 εκατοστών. Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 15 λεπτά ώστε να σφίξει. Βγάζουμε από την κατάψυξη, αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με το μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr