Υλικά
150 γρ κουβερτούρα
2 κουταλιές της σούπας μέλι
3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
περίπου 2 φλιτζάνια κουλουράκια θρυμματισμένα
100 γρ δημητριακά ολικής άλεσης
150 γρ. αποξηραμένα σταφίδες
50γρ βρώμη

Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη σε μπεν-μαρί και προσθέτουμε το μέλι για να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε το τα δημητριακά, τα κουλουτάκια, τη βρώμη και τις σταφίδες, προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα ταψί κατά προτίμηση ορθογώνιο, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε το μίγμα μας φροντίζοντας να έχει παντού το ίδιο πάχος. Παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Στη συνέχεια το βγάζουμε από το ταψί σαν ένα μεγάλο κομμάτι, το βάζουμε σε πάγκο κοπής και κόβουμε ορθογώνια κομμάτια (στο μέγεθος που επιθυμούμε).

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr