Υλικά
180 γρ. ταχίνι
½ φλιτζάνι τρούφα σοκολάτας
1 κουταλάκι μέλι
1/2 φλιτζάνι σταφίδες
1/4 φλιτζανιού χυμός πορτοκαλιού

Εκτέλεση:
Στο μπλέντερ χτυπάμε το ταχίνι, το μέλι, τις σταφίδες και τον χυμό του πορτοκαλιού, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ανακατεύουμε το μίγμα με ένα κουτάλι. Σκεπάζουμε το μίγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά. Μετά, πλάθουμε μπαλάκια και παιρνάμε κάθε μπαλάκι από την τρούφα. Τα βάζουμε στο ψυγείο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr