Υλικά
500 γρ χυμό από μανταρίνια
500γρ ζάχαρη
200 γρ νερό

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τη ζάχαρη και το νερό και ζεσταίνουμε ώστε να λιώσει η ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά προτού βράσει το σιρόπι.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, περιμένουμε για 10 λεπτά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε το χυμό μανταρίνι.
Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε σε γυάλινο μπουκάλι το οποίο φυλάσσουμε στο ψυγείο.
 Όταν θελήσουμε να φτιάξουμε μανταρινάδα, βάζουμε σε ένα ποτήρι λίγο πάγο, γεμίζουμε από το μίγμα μας το ποτήρι κατά το 1/3 και συμπληρώνουμε με νερό.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr
Η εικόνα είναι απο το chefoulis.gr