Μια γλυκιά δροσερή συνταγή, με υλικά που γνωρίζετε και χωρίς λιπαρά.

Υλικά
800γρ ροδάκινα
250γρ. ζάχαρη
3-4 φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση
Με τη βοήθεια ενός αποχυμωτή φτιάχνουμε το χυμό από τα ροδάκινα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το χυμό ροδάκινου με τη ζάχαρη και το δυόσμο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να βγάλει ο δυόσμος τα αρώματά του. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Αφαιρούμε τα φύλλα δυόσμου και ρίχνουμε το μίγμα μας σε σιδερένιο κουτί κατάψυξης. Το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Όταν θελήσουμε να σερβίρουμε το βγάζουμε από την κατάψυξη και ξύνουμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr