Υλικά
Για τη ζύμη
2 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1/2 κ.γ. αλάτι
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
4-5 κ.σ. κρύο νερό
Για τη γέμιση
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη

1 κ.γ. κανέλα
6 μήλα (καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες)
½ φλ. λάδι

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μίξερ το αλεύρι με το αλάτι. Σταδιακά προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε σιγά σιγά το νερό μέχρι να γίνει ομοιογενής ζύμη. Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα ταψί και τοποθετούμε πάνω τις φέτες των μήλων. Κατόπιν πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° για 1 ώρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr