Σπιτική πίτσα με κυπριακή πίτα με φέτα, κοτόπουλο, ντομάτα και ρόκα

Υλικά
1 κυπριακή πίτα
60 γρ. κοτόπουλο ψητό στήθος
60 γρ. φέτα θρυμματισμένη
Λίγα φύλλα ρόκας
50 γρ. ανθότυρο
Ντομάτα

Εκτέλεση
Κόβουμε στη μέση την κυπριακή πίτα και γεμίζουμε τα δύο κομμάτια με τη φέτα. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το απλώνουμε από πάνω. Σε προθερμασμένο φούρνο το ψήνουμε σε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί για πέντε λεπτά στους 180 βαθμούς και στη συνέχεια απλώνουμε από πάνω λίγες ροδέλες ντομάτας και τη ρόκα. Το αφήνουμε για άλλο ένα λεπτό και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr