Υλικά για 4 άτομα
400γρ ψάρι για σούπα πχ. μπακαλιάρο, κοκκινόψαρο (μπορεί να είναι και κατεψυγμένο)
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 μέτρια πατάτα
10 μέτριες γαρίδες καθαρισμένες
2 καρότα

1 κόκκινη πιπεριά γλυκιά
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 λίτρα νερό
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα με τα 2 λίτρα βραστό νερό προσθέτουμε τα λαχανικά μας, το ψάρι και τις γαρίδες, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και βράζουμε για 15-20 λεπτά. Αποσύρουμε το ψάρι και τις γαρίδες και πολτοποιούμε το μίγμα μας. Προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα τις γαρίδες και το ψάρι καθαρισμένο και σε μεγάλα κομμάτια. Σερβίρουμε τη σούπας μας και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr