Υλικά
1 μέτριο αγγουράκι
1 μικρή ντομάτα
3 κουταλιές της σούπας καλαμπόκι
1 φλιτζάνι γαλλική σαλάτα
½ φλιτζάνι λάχανο τριμμένο

3 κουταλιές της σούπας κρουτόν
½ φλιτζάνι κοτόπουλο βραστό
3 κουταλιές της σούπας τυρί τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το αγγουράκι κομμένο σε ροδέλες, τη ντομάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια, το καλαμπόκι, τη σαλάτα σε κομμάτια, το λάχανο, τα κρουτόν, το τυρί, το κοτόπουλο, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μικρό μπολάκι χτυπάμε τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr