Αν σας περίσσεψε τσουρέκι, αξιοποιήστε το φτιάχνοντας ένα γευστικότατο και χαμηλών λιπαρών γλυκό.

Υλικά
½ τσουρέκι που έχει περισσέψει
4 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 κουτάκι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών (200γρ)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι γλυκό του κουταλιού βύσσινο

Εκτέλεση
Κόβουμε το τσουρέκι σε φέτες πάχους περίπου 1 εκατοστού και τις τοποθετούμε στο κάτω μέρος μιας φόρμας με αφαιρούμενα πλαϊνά. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και περιχύνουμε το τσουρέκι. Αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και το απλώνουμε στη φόρμα πάνω από τη βάση τσουρεκιού. Στη συνέχεια βάζουμε από πάνω το γλυκό βύσσινο. Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο και το παγώνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες προτού το σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr