Υλικά
1 πακέτο (250γρ) μαργαρίνη
200γρ κουβερτούρα γάλακτος
2 πακέτα μπισκότα τύπου digestive
50γρ μέλι
2 σφηνάκια κονιάκ

Εκτέλεση
Λιώνουμε τη μαργαρίνη σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το μέλι και ανακατεύουμε καλά (προσοχή δεν βράζουμε το μίγμα). Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μπολ σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα σε χονδρά κομμάτια. Ρίχνουμε μέσα το κονιάκ και το μίγμα της σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε στον πάγκο ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο. Από πάνω στρώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι αντικολλητικό χαρτί φούρνου. Ρίχνουμε το μίγμα μας στο χαρτί και του δίνουμε σχήμα σαν σαλάμι. Το τυλίγουμε σφιχτά με το χαρτί κλείνοντας καλά τις άκρες και από πάνω το τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο. Το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες προτού το κόψουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr