Υλικά
200γρ χυμό λεμόνι
Ξύσμα από 2 λεμόνια
400γρ ζάχαρη

3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού με τη ζάχαρη και το κονιάκ και τα αφήνουμε έτσι για 1 ώρα. Μετά βάζουμε το μίγμα μας σε μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και χτυπάμε καλά. Βάζουμε το μίγμα σε ένα σιδερένιο μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες, χτυπώντας ξανά το μίγμα ανά μισή ώρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr