Φτιάξτε το δικό σας frozen yogurt με πραγματικό γιαούρτι (και όχι σκόνη γάλακτος) και υλικά που γνωρίζετε.

Υλικά
500γρ σταγόνες κουβερτούρα γάλακτος
3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
4 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα. προσθέτουμε το κονιάκ και το μέλι και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε το μίγμα της σοκολάτας σε μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και χτυπάμε καλά. Βάζουμε το μίγμα σε ένα σιδερένιο μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες, χτυπώντας ξανά το μίγμα ανά μισή ώρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr