Υλικά
330 ml κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών
400 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
130 γρ. ζάχαρη
2 βανίλιες
2 φλιτζάνια φράουλες πολτοποιημένες στο μούλτι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη, τις φράουλες και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει η ζάχαρη και ρίχνουμε το μίγμα στον κάδο της παγωτομηχανής. Μόλις το μίγμα μας έχει την κατάλληλη υφή, το βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη και περιμένουμε τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr